Her kan du læse mere om det passionerede team, der binder dine buketter, kranse og meget mere. Kom og hils på os i butikken i Horsens – eller sæt os i gang ved at bestille blomster til levering i Odder og opland.

Henriette Birk Pedersen

Butikschef, Horsens – Uddannet blomsterdekoratør i 2010


Henriette er butikschef i Horsens. Hun er uddannet blomsterdekoratør i 2010, og tilbage i 2009 vandt hun kredsmesterskaberne for elever og blev herefter nr. 5 til Danmarksmesterskaberne. Hun har også deltaget i Tivoli Cup, hvor hun fik en flot andenplads.

Henriette er butikkens kontroltårn og hun sørger for at tingene glider i olie - altid. Hun har en høj faglig viden om blomsterne og virkelig skarp til sammensætning af planter og på at skabe det rigtige udtryk. Derfor sørger Henriette for, at vores vinduer altid har masser af byde på og sikrer, at vores afskårne stilke i butikken er af højeste kvalitet. Hun er skrap til at løse udfordringer og du kan ikke lige sådan vippe hende ud af kurs. Hun er tit i fronten sammen med Larsen, så måske det er hende du møder næste gang du besøger os. Vi er så glade for og stolte af, at hun har valgt at være i vores butik.
"Tilbage i 2009 vandt Henriette kredsmesterskaberne for elever og blev herefter nr. 5 til Danmarksmesterskaberne"

Thi Kim Van Do (“Van”)

Uddannet væksthusgartner i 1998 og blomsterbinder i 2007


Van har med sin uddannelse som væksthusgartner et meget stort kendskab til planter, som både vi og vores kunder nyder godt af. Også vores planter for den sag skyld – for hun sørger nemlig for, at de får vand og holder sig friske og flotte. Hun er især glad for eksotiske blomster som fx orkidéer – og nærmest verdenskendt i Horsens for sine flotte orkidébuketter. Derudover er hun virkelig god til kistepyntninger og kranse.
"Van er nærmest verdenskendt i Horsens for sine flotte orkidébuketter"

Karin Larsen (“Larsen”)

Uddannet blomsterdekoratør i 2007


Larsen styrer ordrerne med overblik og overskud, som sjældent er set mage. Hun blev døbt Larsen, fordi vi forvejen havde en Karin. Larsen er vores mor, vores hoved, vores arme! Hun er glad for klassiske lave, tætte buketter – og specielt lilla farver fanger hende. Derudover bager hun kage og sørger altid for, at vi får lidt lækkert, når der er spidsbelastninger i butikken. Hun er ikke bleg for at binde 160 buketter på en dag – det kan hun sagtens.
"Larsen er ikke bleg for at binde 160 buketter på en dag – det kan hun sagtens"

Jolanta

Uddannet blomsterbinder i 2007


Jolanta er butikkens kreative sjæl, som altid tager tingene til et niveau højere end forventet. Hun formår at anvende materialerne på en ny og spændende måde, som får os andre til at tænke i nye baner. Hun er stærk i farvesammensætninger og er ikke bange for at prøve noget nyt.
"Jolanta formår at anvende materialerne på en ny og spændende måde"

Tine Bach Rasmussen

Uddannet blomsterdekoratør i 2015


Tine er vores nyeste skud på stammen i Tromborg - og hvor er vi glade for, at hun valgte os!

Tine er enormt dygtig og hurtig - særligt til specialopgaver og sorgbinderi. Hun springer ud i opgaverne og siger aldrig nej, men tilføjer altid lige lidt ekstra, så man liiige er nødt til at kigge en ekstra gang - meget positivt!

Hun er helt med på, hvad der rør' sig inden for bolig og indretning. I julen 2022 har hun stort set lavet alle vores juledekorationer i butikken - og det siger ikke så lidt.
"Tine er enormt dygtig og hurtig - særligt til specialopgaver og sorgbinderi"

Emilie Kruse ("Mille")

Blomsterdekoratørelev


Mille har arbejdet hos os i et par år faktisk, inden vi fik hende overtalt til at gå i lære som blomsterdekoratør. Hun afslutter sin uddannelse d. 1/1 2024 på handelsfagskolen i Skåde.

Mille er ligeså stille ved at finde sin egen stil og udtryk - en spændende proces, som vi andre nysgerrigt følger med i!

Vi glæder os til, at hun slutter sig til dekoratørteamet, og vi er stolte over, at vi bidrager med en så fin og talentfuld dekoratør når hun er færdig.
"Vi er stolte over, at vi bidrager med en så fin og talentfuld dekoratør når hun er færdig"

Regitze Høeg Henriksen

Uddannet blomsterdekoratør i 2018 – indehaver af butikken


Regitze er vild med mark-style-buketter og materialer, der hvælver. Derudover er hun skrap til de tørrede ting og står for indkøb og produktion af disse. Hun er meget begejstret for sine blomsterautomater og sørger for, at de bliver serviceret, og at indholdet skiftet flere gange om ugen. Hun interesserer sig for trends og boligindretning. Regitze underviser på de kurser, som afholdes i butikken – og hun kommer også gerne ud og underviser.
"Regitze underviser på de kurser, som afholdes i butikken"

Karin Johansen

Uddannet blomsterbinder i 2011


Karin er mor til Regitze og har drevet butikken i 10 år, inden hun solgte den til Regitze. Karin sørger for at bestille varer og holder skarpt øje med vores specialiteter. Hun har været rigtig mange år i hotelbranchen og har derved også et godt kendskab til vine. Karin er meget haveinteresseret og har et godt kendskab til planter og stauder.

Ved siden af sit job i Tromborg Blomster driver hun sit eget firma med salg af Blomsterautomater. Det var Karin, der i sin tid fik automaterne til Danmark, og er sammen med sin mand den eneste forhandler i Danmark. Du kan evt. læse mere på Blomsterautomaten.dk.

På billedet ses Karin længst til højre ved siden af vores Kollegaer fra West Blomster og Berthelsen Blomster
"Karin er meget haveinteresseret og har et godt kendskab til planter og stauder"

Hvad kan vi gøre for dig?

Se vores store udvalg af buketter, dekorationer og gavekurve til levering i Horsens og omegn eller afhentning her i butikken.
 
@tromborg_blomster

Seneste nyt fra Instagram

www.tromborg-blomster.dk - husk mor! ❤️ ...

Så er de her😍 #peonies #coral #skifterfarve #tromborgblomster #tromborgdecor www.tromborg-blomster.dk ...

#wreath #dryedflowers #wallart #walldecor #tromborg #tromborgblomster #tromborgdecor www.tromborg-blomster.dk ...

Easter2024 #tromborgblomster #tromborgdecor #bouquet #colors #colorfull #holiday #easter www.tromborg-blomster.dk ...

Will you be my valentine?❤️ #valentinesday #love #flowersbytromborg #tromborgdecor #tromborg_blomster www.tromborg-blomster.dk ...

Tulipaner💜 #tulips #purple #tromborg #tromborgblomster #seasonflowers #cutflowers ...

Bestil dine blomster lige her: www.tromborg-blomster.dk #wreath #christmas2023 #vinteriscoming #echeveria #multi #lotsoflove #tromborg #tromborgblomster #tromborgdecor #foryou #nature ...

GULD/GLIMMER lys fra Ester og Erik. De er SÅ smukke og vi glæder os til at bruge dem i dekorationerne 🌟🔥👏🏻🥳 #esterogeriklys ...

Roses🔥 bestil dine blomster her: www.tromborg-blomster.dk #flowers #flowerstagram #autumn #meijerroses #equadorroses #skroses #fantastic #multi #colorful #foryou ...

Efterår🌼🔥 #autumn #colors #flowersofinstagram #tromborg #tromborgblomster #multi #flowerphotography #flower #equadorroses ...