Blomster til begravelse/bisættelse i Odder og omegn – en smuk afsked

OBS! Ændrede åbningstider i forbindelse med forårets helligdage: Se åbningstiderne her >>

Blomster til begravelse & bisættelse

Blomster til begravelse/bisættelse i Odder og omegn

Sig et smukt farvel med blomster, kranse og dekorationer fra Tromborg Blomster. Vi leverer til bisættelser og begravelser i Odder og omegn. Du er også velkommen til at afhente din bestilling på gården (Kirkevej 47, Odder).

Bårebuketter, blomsterkranse og dekorationer betyder en stor forskel ved begravelser og bisættelser. Her bidrager de bl.a. med smukke farver, der lyser op i sorgens mørke stund. Blomsterne symboliserer desuden den kærlighed og støtte, vi ønsker at vise dem, der har allermest brug for det.

OBS: Du vælger selv, hvem der leverer blomsterne til en begravelse

Bedemanden kan anbefale bestemte blomsterhandlere, men valget er dit – og valget er frit!

Du kan eksempelvis bestille elegante bårebuketter, smukke kranse og dekorative hjerter. Enten med eller uden bånd, som du selv kan vælge teksten på. Du kan også selv vælge størrelse/pris og farver/nuancer. Ønsker du, at vi anvender nogle bestemte blomster, som den afdøde måske holdt særligt meget af, lytter vi naturligvis til dine ønsker.

Når du bestiller blomster til bisættelser og begravelser i Odder og omegn her hos Tromborg Blomster, kan du altid regne med et smukt resultat er høj kvalitet. Vores blomsterbindere har mange års erfaring og anvender desuden årstidens blomster af den højeste kvalitet.

Blomsterkrans til begravelse/bisættelse i Odder og omegn

Hos Tromborg Blomster binder vi både klassiske blomsterkranse og kulørte rundpyntede kranse. Blomster, der udtrykker det, du gerne vil sige. Det kan være i farvevalget eller med specifikke blomster, at kransen bliver endnu mere personlig. I vores galleri kan du se eksempler på kranse, som vi tidligere har lavet. Og du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du søger noget helt særligt til en bisættelse eller begravelse her i Odder eller omegn.

Bårebuket til bisættelse/begravelse i Odder og omegn

Bårebuketten er den helt klassiske blomsterhilsen til en begravelse eller bisættelse. Hos Tromborg Blomster bliver den bundet af dygtige og erfarne hænder, som bruger kvalitetsblomster til bårebuketten. Ligesom med alle vores andre buketter kan du selv vælge prisen, og hvilke farver/nuancer der skal indgå. Det kan fx være den afdødes yndlingsfarve eller en farve, som symboliserer jeres relation. Du kan også blot overlade hele kompositionen af bårebuketten til vores kreative florist. Du er sikret et smukt resultat, du trygt kan lægge navn til.

Dekoration til begravelse/bisættelse i Odder og omegn

Med en stilfuld båredekoration fra Tromborg Blomster i Odder kan du på smukkeste vis udtrykke din respekt og kærlighed for den afdøde. Samtidig viser du omsorg og medfølelse for de efterladte. Blomsterdekorationen kan være sprælsk og kulørt eller afdæmpet og klassisk. Uanset hvad kan du altid regne med et professionelt resultat. Bundet af erfarne dekoratører og med blomster af høj kvalitet fra vores nøje udvalgte leverandører. Skal du til begravelse eller bisættelse i Odder eller omegn, laver vi gerne den helt rigtige dekoration, som siger lige præcis det, du gerne vil.

Blomsterhjerte til bisættelse/begravelse i Odder og omegn

Et hjerte af blomster er en virkelig elegant og kærlig sidste hilsen til et menneske, du har holdt meget af. Bestiller du et blomsterhjerte hos Tromborg Blomster i Odder, er du sikret et smukt resultat af høj kvalitet. Blomster, der skaber glæde og lyser op i den svære stund, som en begravelse eller bisættelse helt naturligt er. En begravelse er samtidig også en fejring af det liv, der er levet, og af den person, som ikke er mere. Og det er blomsterne også med at til vise.

Efter begravelsen: Send en kærlig blomsterhilsen til de efterladte i Odder og omegn

Det luner også hjemme hos de efterladte at modtage en smuk buket. Har du ikke deltaget i begravelsen eller ved bisættelsen, kan du stadig vise din respekt og omsorg ved at sende blomster og en personlig hilsen. Det vækker altid glæde – ikke mindst i en svær tid, hvor man i den grad har brug for noget at glædes over.

Skal du bruge blomster til en begravelse i Odder eller omegn?

Hos Tromborg Blomster i Odder har vi mange års erfaring med at binde blomster og dekorationer til bisættelser/begravelser. Vi vil også meget gerne hjælpe dig. Kontakt os derfor direkte på telefon 75 62 38 46 og fortæl os om dine ønsker. Som efterladt er der masser af andre ting at holde styr på i forbindelse med begravelsen. Overlad derfor blomsterne til os – det kommer du ikke til at fortryde.