Hos Tromborg Blomster bruger vi kvalitetsprodukter fra nøje udvalgte leverandører. Det gode håndværk kan nemlig ikke stå alene. Her på siden kan du læse mere om nogle af de leverandører.

Verdel

Vi får leveret økologiske blomster og planter fra Verdel, der er certificeret økologiske leverandør. Vi har bl.a. valgt Verdel som leverandør pga. virksomhedens store fokus på bæredygtighed i alle led af deres produktionskæde. Verdel er en del af The Floriculture Sustainability Initiative, som har et fælles formål om at producere og sælge 90 % af blomster og planter bæredygtigt i 2020.

De bruger regnvand til vandingen og optimerer løbende deres energiforbrug, ligesom de eksporterer deres planter og blomster i lastbiler, som udleder mindre CO2.

Derudover støtter Verdel velgørende arbejde i Afrika, hvor de bl.a. bidrager til, at hjemløse børn i Kenya får et hjem og en uddannelse.

Vil du se de flotte økologiske blomster og planter fra Verdel, så kig ind forbi butikken på Sundvej 18 i Horsens.

Anker Chokolade

Anker Chokolade er den perfekte kombination imellem en Michelin-kok og en chocolatier. Mikkel og Martin, der driver forretningen, elsker håndværket. Derfor er langt de fleste af chokoladerne både håndmalede, håndstøbte og håndfyldte.

De lækre chokolader er fremstillet af 90-100 % økologiske råvarer, og dele af sortimentet skifter to gange om året. Kom ind i butikken og se vores udvalg lige nu.
Vores leverandørerVores leverandører

Van der Pijl

Van der Pijl er også kendt som "Den flyvende hollænder", og den grønne salgsbil gør jævnligt stop hos os.

Med i bilen er der altid et stort udvalg af friske afskårne blomster af en høj kvalitet, som vi kan "plukke" af – bl.a.:
  • Roserne fra Porta Nova
  • Protea
  • Avalanche-roser
  • Eucalyptus
Den høje kvalitet og gode service er årsagen til, at vi har handlet hos Van der Pijl siden 2008.

Porta Nova

Hos Tromborg Blomster får du nogle af verdens bedste (og flotteste) roser!

Roserne kommer fra Porta Nova i Holland. Porto Nova er en af verdens førende rosenproducenter, og de garanterer en meget høj kvalitet.

Gartneriet anvender de nyeste teknikker til at passe på miljøet – herunder:
  • At bruge det CO2, som andre fabrikker udleder, så det ikke kommer ud i luften
  • At anvender regnvand og naturen til at varme/køle drivhusene
  • At genbruge det vand, som roserne ikke drikker
Deres absolutte topkvalitet hedder SUPRA, og det er den, du finder i vores sortiment, hvor roserne indgår i både buketter og kranse.

Skal du bruge en buket med nogle af verdens flotteste roser, så kan du bestille én lige her – til levering i Odder eller opland eller afhentning i blomsterværkstedet.
Vores leverandørerVores leverandører

Vitved Østergaard

Vitved Østergaard er et frilandsgartneri ved Skanderborg, som forsyner os med flotte sager fra deres egne marker, fx:
  • Snitblomster
  • Pyntegræskar
  • Artiskokker
Du kan evt. følge dem på Instagram her.

I sensommeren har vi de smukkeste georginer i butikken, som du kan købe i bundter. Kig forbi – eller kontakt os først, så du ikke kører forgæves.

Bies Bryggeri

Danmarks ældste stadigt fungerende bryggeri ligger i Hobro. Alle råvarer og ingredienser er i dag økologiske og i videst muligt omfang også af dansk oprindelse. Køb de friske og naturlige drikkevarer i vores butik – eller føj lidt lækker brus til din blomsterbestilling her på siden.

Bies økologisk saft og most indgår ofte også i vores alkoholfrie gavekurv sammen med snolder og snacks.

Almue­gaard­en Bolchekogeri

Bolcher og andre søde sager fra et af Danmarks første bolchekogerier. Vælg mellem klassikere og nyere slags. Du kan finde et stort udvalg i vores butik – eller føje knas og snolder til din blomsterbestilling her på siden.

De søde sager indgår ofte også i vores forskellige gavekurve sammen med lidt godt at drikke.

Mineral­vands­­fabrikken D&D

Økologiske sodavand produceret med omtanke, smag og gode råvarer! Køb dem her i butikken – eller føj lidt lækker brus til din blomsterbestilling her på siden. De liflige mineralvand indgår ofte også i vores alkoholfrie gavekurv sammen med dejlige snacks og snolder.

Brutal Brewing

Spændende specialøl fra svenske Brutal Brewing! Bryggeriet, der blev grundlagt i 2011, beskriver sig selv som et 'bryggeriværksted, der drives af ølentusiaster'. De forskellige øl er derfor brygget på en stor portion nysgerrighed.

Du kan købe øllene her i butikken – eller føje dem til din bestilling her på siden. De indgår ligeledes i vores gavekurve med øl.

Hvad kan vi gøre for dig?

Se vores store udvalg af buketter, dekorationer og gavekurve til levering i Odder og opland eller afhentning her i blomsterværkstedet.
 
@tromborg_blomster

Seneste nyt fra Instagram

www.tromborg-blomster.dk - husk mor! ❤️ ...

Så er de her😍 #peonies #coral #skifterfarve #tromborgblomster #tromborgdecor www.tromborg-blomster.dk ...

#wreath #dryedflowers #wallart #walldecor #tromborg #tromborgblomster #tromborgdecor www.tromborg-blomster.dk ...

Easter2024 #tromborgblomster #tromborgdecor #bouquet #colors #colorfull #holiday #easter www.tromborg-blomster.dk ...

Will you be my valentine?❤️ #valentinesday #love #flowersbytromborg #tromborgdecor #tromborg_blomster www.tromborg-blomster.dk ...

Tulipaner💜 #tulips #purple #tromborg #tromborgblomster #seasonflowers #cutflowers ...

Bestil dine blomster lige her: www.tromborg-blomster.dk #wreath #christmas2023 #vinteriscoming #echeveria #multi #lotsoflove #tromborg #tromborgblomster #tromborgdecor #foryou #nature ...

GULD/GLIMMER lys fra Ester og Erik. De er SÅ smukke og vi glæder os til at bruge dem i dekorationerne 🌟🔥👏🏻🥳 #esterogeriklys ...

Roses🔥 bestil dine blomster her: www.tromborg-blomster.dk #flowers #flowerstagram #autumn #meijerroses #equadorroses #skroses #fantastic #multi #colorful #foryou ...

Efterår🌼🔥 #autumn #colors #flowersofinstagram #tromborg #tromborgblomster #multi #flowerphotography #flower #equadorroses ...