Smukke buketter til levering i Odder Arkiv | Tromborg Blomster – Odder

Smukke buketter til levering i Odder

Buketter til levering i Odder og omegn

En smuk buket bringer altid glæde. Hos Tromborg Blomster i Odder binder vi hver dag de flotteste buketter, der imponerer.

Når du bestiller en buket hos os, er du derfor sikret en friskbundet buket af årstidens blomster, som er bundet af erfarne og kreative hænder.

Uanset om du skal sige tillykke, ønske god bedring, takke eller undskylde, sørger vi for den rette buket til lejligheden. En fødselsdagsbuket, en bryllupsdagsbuket, en brudebuket eller en ”bare fordi-buket”. Især den sidste overrasker, fordi den ofte er uventet.

Buketter er meget fleksible. Og vi tilbyder et bredt udvalg af buketter. Fra den ultimative kærlighedserklæring med de smukkeste røde roser til den vilde mark-style buket. Fra den lave og tætte buket til den høje og luftige buket. Og alle buketter derimellem.

Buketten kan være enkel og elegant. Eller sprælsk og livlig. Kun fantasien sætter grænser, og vores fantasi er grænseløs. Det udsagn er du velkommen til at udfordre os på!

Smukke buketter til levering i Odder og omegn
Vi leverer alle vores håndbundne kvalitetsbuketter til adresser i Odder og omegn. Skal vi levere samme hverdag, skal vi have din bestilling senest kl. 12 – lørdage inden kl. 10. Vi leverer kun på udvalgte søn- og helligdage – fx mors dag, fars dag og valentinsdag. Den smukke buket pakkes flot ind, og vi passer godt på den, til vi personligt kan overrække den til modtageren. Er hun eller han ikke hjemme, finder vi også en løsning på det. Vi stiller under alle omstændigheder kun buketten, hvis det er forsvarligt.

Du sætter prisen – vi binder buketten
Alle de buketter, som du finder her på siden, kan du selv bestemme prisen på. Det vil sige, at vi har fastsat en minimumspris og forskellige prisforslag, men du kan helt selv fastsætte prisen (og dermed størrelsen), så den stemmer overens med dit gavebudget. En flot buket behøver nemlig ikke koste en bondegård.

Du kan også selv vælge farver/nuancer, hvis fx modtageren har særlige præferencer – eller du kan lade det være helt op til floristen. Vi står inde for resultatet, og du kan derfor også trygt lægge navn til en blomsterbuket fra Tromborg Blomster.

En buket af muligheder i Odder og omegn
Uanset hvilken af vores mange flotte buketter du vælger, kan du altid tilføje en vase, en flaske god vin eller nogle lækkerier, som kan ledsage den valgte buket og skabe ekstra glæde hos modtageren. Du finder alle tilvalgene under ”Evt. tilvalg” ved den enkelte buket.

Hos Tromborg Blomster i Odder har du med andre ord gode muligheder for at overraske og forkæle en, du holder af, med smukke og farverige blomster i en håndbunden og elegant buket, der vil pynte, sprede glæde og sætte kulør på tilværelsen.

Kombinationen af vores gode håndværk og den høje kvalitet, vi anvender, betyder, at en buket fra Tromborg Blomster holder sig flot i et godt stykke tid, så modtageren rigtigt kan nå at nyde buketten og sende dig mange kærlige tanker, når hun eller han ser på den.